Fagdag for digital læring i Helse Sør-Øst

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 09.11.2017

Torsdag 9. november 2017 arrangeres fagdag for digital læring i Helse Sør-Øst på Lovisenberg sykehus

Målgruppe

Ansatte i Helse Sør-Øst og samarbeidende private sykehus som er interessert i kompetanseutvikling og bruk av digitale verktøy og virkemidler.

Det er gratis adgang og vi serverer lunsj.

Arrangementet er på Lovisenberg sykehus i Oslo. Vi skal være i auditoriet i undervisnings- og administrasjonsbygget, Lovisenberggaten 21.

Det er få parkeringsplasser, så det er best om du reiser kollektivt. Fra Jernbanetorget kan du ta buss 37 mot Nydalen og gå av på stoppestedet Lovisenberg.

Se program her.

Påmelding her. Frist: 2.11.17

Spørsmål

Har du spørsmål om arrangementet kan du sende en e-post til Boas (boni@helse-sorost.no).

Arrangør

Fagdagen arrangeres av medlemmer av Administratorforum for Læringsportalen i Helse Sør-Øst.

09.11.2017
Lovisenberg sykehus