Forskning og innovasjon til pasientens beste - seminar om brukermedvirkning og lansering av nasjonal rapport

Akershus universitetssykehus HF , 08.06.2018

Helse- og omsorgsminister Bent Høie skal motta den årlige forsknings- og innovasjonsrapporten som utarbeides av de regionale helseforetakene på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet. Forsknings- og innovasjonsprosjektene som omtales i rapporten vil bli presentert i tillegg til nasjonale nøkkeltall for forskning og innovasjon i spesialisthelsetjenesten.

Andre del av seminaret vil belyse status for brukermedvirkning i helseforskning. Hvor langt har vi kommet? Hva får vi til og hva er utfordringene? Flere aktører skal gi oss sine perspektiver på disse spørsmålene.

Se Program for seminaret her.

Seminaret er gratis og åpent for alle interesserte, men du må melde deg på her innen mandag 4. juni.

08.06.2018
Akershus universitetssykehus, Lørenskog, auditoriet ved hovedinngangen

Fant du det du lette etter?