Helse- og kvalitetsregisterkonferansen 2018

, 20.03.2018-21.03.2018

Helse- og kvalitetsregisterkonferansen er et viktig møtested for alle med interesse for helseregistre.

Banner

Når og hvor

Dato
20.03.2018-21.03.2018 
Klokkeslett
10:30-15:30
Sted
Radisson Blu Hotel, Tromsø
 

I år er konferansen tilbake i Tromsø hvor den ble avholdt for første gang for 10 år siden, og det er en glede å ønske konferansedeltakerne velkommen til Nordens Paris på en årstid som drar flest nordlysturister og andre besøkende til byen. Konferansen vil foregå på Radisson Blu Hotel, Tromsø 20.-21.mars 2018.

Spennende program

Under årets konferanse settes det fokus på pasientens helsetjeneste, registerfeltet i utvikling, nytte av helseregistre og bruk av resultater, e-helse, forskning og formidling, samt forskriftsarbeid og samtykke.

Blant annet vil professor Keith Willett som leder Acute Care i National Health Service i England komme for å snakke om hvordan økonomiske insentiver var med å forbedre akutthelsetjenesten. Willett er professor i ortopedisk traumekirurgi ved University of Oxford, og har lang erfaring med styring i helsetjenesten. Han har også tidligere gjestet Helse- og kvalitetsregisterkonferansen, noe som medførte stort engasjement blant deltakerne. 

Det jobbes med et allsidig og relevant program med fokus på praktisk nytte og inspirasjon for deltakerne.

Foreløpig program

På kvelden etter første konferansedag arrangeres det festmiddag med aperitiff og treretters basert på lokale råvarer. Under middagen vil vi akkompagneres av Sondre Kleven Quintet, fem talentfulle unge jazzmusikere tilknyttet Musikkonservatoriet ved Norges arktiske universitet UiT.

Posterutstilling
Har du noe du ønsker å vise frem til andre deltakere under konferansen er det mulighet for det i posterutstillingen. Det er satt av tid i programmet til postervandring, og denne vil være sentralt plassert i forhold til resten av arrangementet.

Det vil bli delt ut en fagkomitepris for beste poster på kr 10 000.  To postere med interessante forskningsresultater vil i tillegg bli plukket ut til muntlig presentasjon under konferansen. 

I anledning Helse- og kvalitetsregisterkonferansen 2018 oppfordrer vi alle sentrale helseregistre og nasjonale medisinske kvalitetsregistre til å stille med poster. Mer informasjon finner du her.

Om konferansen
Deltakerantallet har vært jevnt stigende siden den første konferansen gikk av stabelen i Tromsø i 2008, og vi forventer rundt 500 deltakere. Konferansen har tidligere vært arrangert i Trondheim i 2010, i Bergen 2012 og i Oslo 2014 og 2016.

Helse- og kvalitetsregisterkonferansen er et samarbeid mellom Nasjonalt servicemiljø for medisinske kvalitetsregistre, Direktoratet for e-helse, Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

Konferanseavgift: 1000,-
Festmiddag: 700,-

Meld deg på Helse og kvalitetsregisterkonferansen 2018 her

Vi anbefaler å bestille hotell samtidig som du melder deg på konferansen, slik at du sikrer deg rom på eller i nærheten av konferansehotellet Radisson Blu Hotel, Tromsø. Lenker til hotellbestilling med konferansepriser finner du her.

Fant du det du lette etter?