Innomed: Innovasjonskonferansen 2017

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 23.11.2017

23. november inviterer InnoMed til Innovasjonskonferansen 2017 med temaet "innovasjon gjennom samskaping". Konferansen går av stabelen på Scandic Hell Hotell Værnes i Stjørdal.

Bilde

Når og hvor

Dato
23.11.2017 
Klokkeslett
08:00-18:00
Sted
Scandic Hell Hotell Værnes i Stjørdal
 

Trekke veksler

Helse  - og omsorgsdepartementet ved politisk ledelse åpner innovasjonskonferansen med følgende budskap: "For at helse- og omsorgstjenesten skal være bærekraftig må vi løse oppgavene annerledes enn vi gjør i dag og ta i bruk nye og nyttige produkter og tjenester. Det er vi ikke gode nok på i dag. Vi må bli flinkere til å se hverandres styrker og hvordan vi kan trekke veksler på hverandre."  

Litt om foredragsholderne

Flere dyktige foredragsholdere fra fjern og nær, blant annet Ingeborg Senneset (Norge), prof. Liz Sanders (U.S.A.), prof. Carol Tishelman (Sverige) og prof. Bo Dahlbom (Sverige), som skal gi oss sitt syn på hvordan vi kan få til mer samskaping i helsetjenestene. Vi håper at Innovasjonskonferansen 2017 blir en nyttig møteplass for myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenesten, brukere, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte.


Påmelding

Påmelding gjøres via InnoMeds nettsider (www.innomed.no) (NB: Du er ikke påmeldt før du har mottatt kvittering). Siste frist for påmelding er fredag 18. november.
Ønsker du hotellrom, ta direkte kontakt med Scandic Hell Hotell for booking her, eller på tlf. 74 84 48 00.
Fant du det du lette etter?