InnoMed-konferansen 2019

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 31.10.2019

Hovedtema for konferansen er "Pasientens helsetjeneste - sammen om verdiskaping og bedre tjenester".

31.10.2019
Britannia Hotel, Trondheim

"Innovasjonskonferansen" er nå omdøpt til "InnoMed-konferansen", og i år arrangeres den på ærverdige Britannia Hotel, Trondheims storstue, som ble åpnet i 1870,

men som de siste 3 årene har vært gjennom en betydelig oppussing og nå fremstår som et 5-stjerners hotell som tilbyr unike opplevelser.

Programmet for InnoMed-konferansen 2019 vil også gi unike opplevelser. Innovasjon, verdiskaping, tjenesteutvikling, samskaping og digitalisering blir belyst gjennom inspirerende foredrag, også utenfor helse- og omsorgstjenestene.

Her er noen smakebiter:

• Statssekretær Paul Chaffey i KMD åpner InnoMed-konferansen og vil snakke om hva som fremmer og hindrer innovasjon i offentlig sektor.

• Cecilie Kåss Furuseth, kjent som programleder i NRK for dokumentarserien "Sinnsykt" vil dele sin innsikt og fortelle oss om hvordan helsevesenet kan utfordres til å se potensialet i alle mennesker med alvorlige psykiske lidelser.

• Gianluca Fontana, Director of the Centre of Health Policy, Institute of Global Health Innovation, London vil gi oss innsikt I hvordan helsesystemer globalt tar i bruk og sprer innovative løsninger.

• Kjøkkensjef Christopher Davidsen ved Speilsalen på Britannia har avslutningsforedraget om sin "reise" fra en svært vanskelig oppvekst til status som stjernekokk med flere internasjonale priser.

Vi anbefaler deg å gå inn på PROGRAMMET og se disse 4 og de øvrige 10 spennende foredragsholderne har som tema. I tillegg vil vi by på en engasjert debatt mellom ledende representanter for helse- og omsorgssektor, næringsliv og FoU.

Vi håper og tror at "InnoMed-konferansen 2019" blir en spennende og nyttig innovasjonsmøteplass for både myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenestene, pasienter, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte. Vårt mål er at du skal få ny kunnskap, bli berørt, inspirert og engasjert. Kanskje møter du også noen som du kan ha stor nytte av å bli kjent med?

Påmelding

Påmelding gjøres via InnoMeds nettsider https://innomed.no/arrangement/innomed-konferansen-2019

(NB: Du er ikke påmeldt før du har mottatt kvittering). Siste frist for påmelding er fredag 24. oktober.

Deltakeravgift:

NOK 1800: Deltakelse på konferansen

NOK 2200: Deltakelse på konferansen, inkludert sosialt samvær på kvelden og "Vinbarens Charcuterie"

Hotellrom

Ønsker du hotellrom, ta direkte  kontakt med Britannia Hotel på tlf. 73 800 800. Du må oppgi følgende kode for å få avtalt pris: innovasjon301019.kk

NB:

Det er fint om du videresender denne invitasjonen og programmet til andre du tror kan ha nytte av å delta på InnoMed-konferansen 2019.

Spørsmål

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Merete Rørvik, tlf. 930 08 878 merete.rorvik@sintef.no eller Nina Vanvik Hansen, tlf. 452 76 105 nina.v.hansen@sintef.no

Fant du det du lette etter?