Innovasjonskonferansen 2018

Konferanse , 15.11.2018

InnoMed ønsker velkommen til innovasjonskonferansen 2018 - Helse og omsorg. Hovedtema for konferansen er "Tjenesteinnovasjon gjennom offentlig og privat samarbeid"

Scandic Hell Hotell; Værnes

Helse- og omsorgsdepartementet ved statssekretær Maria Jahrmann Bjerke åpner Innovasjonskonferansen 2018 med følgende budskap: "Sammen om fremtidens innovative helsetjeneste."

Konferansen vil belyse hovedtemaet ut fra flere relevante og spennende perspektiv som; innsikt i hverdagen til mennesker med rusavhengighet og behovet for et betydelig bedre helse- og omsorgstilbud til disse pasientene, sosialt entreprenørskap, ledere i primær- og spesialisthelsetjeneste, næringsliv, forskning og utdanning og ikke minst får vi møte Safia Abdi Haase; en uredd og dyktig helsearbeider og forkjemper for innvandrerkvinners rettigheter, kampen mot vold og kjønnslemlestelse. Vi får også presentert gode eksempler på innovasjon både i inn- og utland, og vi vil fra Dansk Design Center høre hvordan vi kan få innblikk i fremtidens helse- og omsorgstjeneste. Dette gir også muligheter og verktøy til å påvirke fremtidig utvikling.

Vi håper at Innovasjonskonferansen 2018 blir en nyttig innovasjonsmøteplass for myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenesten, brukere, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter,

FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte. Vårt mål er at du skal få ny kunnskap, bli berørt, inspirert og engasjert og kanskje du også møter noen som du kan ha nytte av å bli kjent med.

Program i PDF

Påmelding

Påmelding gjøres via InnoMeds nettsider (www.innomed.no) (NB: Du er ikke påmeldt før du har mottatt kvittering). Siste frist for påmelding er fredag 9. november.

Ønsker du hotellrom, ta direkte kontakt med Scandic Hell Hotell for booking her eller tlf. 74 84 48 00.

Fant du det du lette etter?