Endringer i styrene for Sykehuset Innlandet, Sykehuset Østfold og Sykehuspartner

Helse Sør-Øst RHF har i foretaksmøter i dag gjort endringer blant de eieroppnevnte styrerepresentantene i styrene for Sykehuset Innlandet HF, Sykehuset Østfold HF og Sykehuspartner HF. Oppnevningene gjelder fram til ny oppnevning av styrer i helseforetakene i februar 2020.

Sykehuset Innlandet HF

I Sykehuset Innlandet er Daniel Haga oppnevnt som nytt styremedlem. Daniel Haga er tidligere samhandlingsdirektør i Helse Midt-Norge RHF og har også vært konstituert administrerende direktør I Helse Midt-Norge RHF. Haga har styreerfaring som styreleder i Luftambulansetjenesten HF og er styremedlem i St. Olavs hospital HF. Han erstatter Maren Kyllingstad, som går ut av styret.

Styret ved Sykehuset Innlandet HF har da følgende medlemmer:

• Anne Enger (leder)
  • Tor E. Berge (nestleder)
  • Kaija Eide Drønen
  • Kjell-Petter Tønnesen
  • Daniel Haga (ny)
  • Jørgen Hurum (valgt av og blant de ansatte)
  • Marianne Nielsen (valgt av og blant de ansatte)
  • Ove Talsnes (valgt av og blant de ansatte)

Sykehuset Østfold HF

I Sykehuset Østfold HF er Nils Fredrik Wisløff oppnevnt som ny styreleder. Nils Fredrik Wisløff har tidligere vært direktør i Vestre Viken HF. Han har bred erfaring som leder og fra styreverv både i og utenfor foretaksgruppen. Han har blant annet vært direktør i KS, rådmann i Lier og Drammen, fylkesrådmann i Vestfold og ekspedisjonssjef i Helse- og omsorgsdepartementet. Han erstatter Marianne Nordby Fålun, som går ut av styret.

Styret ved Sykehuset Østfold HF har da følgende medlemmer:

• Nils Fredrik Wisløff (leder, ny)
  • Petter Brelin (nestleder)
  • Ketil Solbakke
  • Nina Tangnæs Grønvold
  • Gro Seim
  • Anita Talåsen Granli (valgt av og blant de ansatte)
  • Anne-Karin Rime (valgt av og blant de ansatte)
  • Kjetil Aker Olsen (valgt av og blant de ansatte)

Sykehuspartner HF

I Sykehuspartner HF er Nina Mevold oppnevnt som nytt styremedlem. Nina Mevold er administrerende direktør i Sørlandet Sykehus HF. Hun erstatter Anita Schumacher, som går ut av styret.

Styret i Sykehuspartner HF har da følgende medlemmer:

• Morten Thorkildsen (leder)
  • Anne Kari Lande Hasle (nestleder)
  • Just Ebbesen
  • Eivind Gjemdal
  • Nina Mevold (ny)
  • Nanette Loennechen (valgt av og blant de ansatte)
  • Terje Aurdal (valgt av og blant de ansatte)
  • Joachim Thode (valgt av og blant de ansatte)