logo

Fagerhult skal levere sykeromskanaler og belysningsutstyr til nytt sykehus

Prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen har signert to kontrakter med Fagerhult til en samlet verdi på ca. 22,3 millioner kroner.

Publisert 05.03.2022

Kontraktsignering

Kontraktene er signert: Petter Berg og Geir Oen fra Fagerhult, Arnstein Hodne, Øyvind Opdan og Ole Rasmussen fra prosjektorganisasjonen til nytt sykehus i Drammen var til stede under kontraktsigneringen.

Fagerhult skal levere sykeromskanaler til sentralbygget og adkomstbygget i nytt sykehus. Sentralbygget er en fellesbetegnelse for sengebygg, behandlingsbygg og poliklinikkbygg. Til sammen utgjør sentralbygg og adkomstbygg et areal på ca. 100.000 m2. Denne kontrakten har en verdi på ca. 10,2 millioner kroner inkludert mva.
I tillegg til sykeromskanaler skal Fagerhult levere belysningsutstyr til sykehuset. Entreprisen for belysningsutstyr er delt opp i tre rammeavtaler, Fagerhult har fått kontrakt på én av disse som innebærer leveranse av armaturer til sentralbygget. Denne kontrakten har en verdi på ca. 12,1 millioner kroner inkludert mva.

– Med Fagerhult får vi en dyktig leverandør med på laget, som har utstrakt erfaring fra tilsvarende leveranser til sykehus. Vi ser frem til et godt samarbeid og ønsker de velkommen til prosjektet, sier prosjektdirektør Arnstein Hodne.

– Vi er svært glade over å ha vunnet frem i anbudskonkurransen og anser det som en viktig kontrakt for Fagerhult og våre Health & Care løsninger. Fagerhult har god historikk på store sykehusprosjekter både i Norge og i Skandinavia med godt resultat, det kombinert med vår 50 års lange erfaring i helsesektoren gjør at vi vil ta med oss verdifull kompetanse inn i prosjektet. Vi ser frem imot samarbeidet og gleder oss til gjennomføringen, sier Geir Oen, Business developer i Fagerhult.​