InnoMed-konferansen 2019

Pasientens helsetjeneste - sammen om verdiskaping og bedre tjenester

Torsdag 31. oktober 2019 arrangeres "InnoMed-konferansen" (tidligere "Innovasjonskonferansen") på ærverdige Britannia hotell i Trondheim.

Innovasjon , verdiskapning, tjenestutvikling, samskaping og digitalisering blir belyst gjennom inspirerende foredrag, også utenfor helse- og omsorgstjenestene.

Her er noen smakebiter:

• Statssekretær Paul Chaffey i KMD åpner InnoMed-konferansen og vil snakke om hva som fremmer og hindrer innovasjon i offentlig sektor.

• Cecilie Kåss Furuseth, kjent som programleder i NRK for dokumentarserien "Sinnsykt" vil dele sin innsikt og fortelle oss om hvordan helsevesenet kan utfordres til å se potensialet i alle mennesker med alvorlige psykiske lidelser.

• Gianluca Fontana, Director of the Centre of Health Policy, Institute of Global Health Innovation, London vil gi oss innsikt I hvordan helsesystemer globalt tar i bruk og sprer innovative løsninger.

• Kjøkkensjef Christopher Davidsen ved Speilsalen på Britannia har avslutningsforedraget om sin "reise" fra en svært vanskelig oppvekst til status som stjernekokk med flere internasjonale priser.

Vi anbefaler deg å gå inn på PROGRAMMET og se disse 4 og de øvrige 10 spennende foredragsholderne har som tema. I tillegg vil vi by på en engasjert debatt mellom ledende representanter for helse- og omsorgssektor, næringsliv og FoU.

Vi håper og tror at "InnoMed-konferansen 2019" blir en spennende og nyttig innovasjonsmøteplass for både myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenestene, pasienter, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte. Vårt mål er at du skal få ny kunnskap, bli berørt, inspirert og engasjert. Kanskje møter du også noen som du kan ha stor nytte av å bli kjent med?

Påmelding

Påmelding gjøres via InnoMeds nettsider https://innomed.no/arrangement/innomed-konferansen-2019

(NB: Du er ikke påmeldt før du har mottatt kvittering). Siste frist for påmelding er fredag 24. oktober.

Deltakeravgift:

NOK 1800: Deltakelse på konferansen

NOK 2200: Deltakelse på konferansen, inkludert sosialt samvær på kvelden og "Vinbarens Charcuterie"

Hotellrom

Ønsker du hotellrom, ta direkte  kontakt med Britannia Hotel på tlf. 73 800 800. Du må oppgi følgende kode for å få avtalt pris: innovasjon301019.kk

Spørsmål

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Merete Rørvik, tlf. 930 08 878 merete.rorvik@sintef.no eller Nina Vanvik Hansen, tlf. 452 76 105 nina.v.hansen@sintef.no