Hopp til innhold
logo

Nytt sykehus i Drammen på Innsikt 2021

25. og 26. august deltar Prosjekt Nytt sykehus i Drammen på Innsikt 2021. 

Publisert 23.08.2021
En gruppe mennesker som går rundt i en by

​Det er Drammen Næringsforening som arrangerer Innsikt 2021, temaet for årets arrangement er "kompetanse". I tomme butikklokaler på kjøpesenteret Magasinet i Drammen blir det satt opp utstillinger for selskaper og organisasjoner fra hele regionen. 

Her vil Helse Sør-Øst RHF representert ved byggherreorganisasjonen, og Vestre Viken HF ved prosjektorganisasjonen, delta for å fortelle om byggeprosessen og om hvordan nytt sykehus i Drammen vil bli. 

Messestand for nytt sykehus i Drammen

I 2. etasje, opp rulletrappen ved Glitter og McDonalds, vil Nytt sykehus i Drammen ha et stand og vise frem illustrasjoner av og planene for det nye sykehuset. Her vil det også arrangeres en quiz om det nye sykehuset, hvor til sammen seks vinnere har muighet til å vinne en omvisning på byggeplassen senere i høst. 

Utstillingen er åpen for mellom klokken 10.00-18.00 begge dager. 

Foredrag: Hvordan blir det nye sykehuset i Drammen?

Parallelt med utstillingen vil det være flere foredrag og debatter både i Magasinet og i Børsens festsal. De fleste arrangementene er gratis, noen krever påmelding og andre følger førstemann-til-mølla-prinsippet.​

NSD_Innsikt-foredrag-_1920px.png


Arnstein Hodne, prosjektdirektør for byggherreorganisasjonen (Helse Sør-Øst RHF) og Rune A. Abrahamsen, prosjektdirektør for nytt sykehus i Drammen (Vestre Viken HF) vil sammen presentere sykehusbyggingen. 

Onsdag 25. august kl. 11.00-11.30
Torsdag 26. august kl. 17.00-18.00 (sammen med Drammen Helsepark)

Foredraget er åpent for alle, det er drop-in uten forhåndspåmelding.

Foredraget er åpent for alle, det er drop-in uten forhåndspåmelding. 
Les mer om foredraget her
Se hele programmet for Innsikt her


Fant du det du lette etter?