logo Helse Sør-Øst

Læringsportalen

Kompetanseutvikling er viktig i en organisasjon som Helse Sør-Øst med nærmere 80 000 medarbeidere. Læringsportalen er en felles plattform for utvikling og administrasjon av e-læringskurs, kunnskapstester, elektroniske sjekklister og klasseromskurs. Alle gjennomføringer dokumenteres, og ledere og opplæringsansvarlige kan ta ut rapporter.​​​Portalen er tilgjengelig for alle ansatte både på jobb og hjemmefra. I tillegg har de fleste helseforetakene en egen kurskatalog for eksterne brukere.
Arbeidet med Læringsportalen er organisert med en koordinator i det regionale helseforetaket og lokale koordinatorer ved hvert helseforetak. I alle helseforetak fins det flere utviklere som lager e-læringskurs og annen form for digital læring. Nettverket av koordinatorer jobber sammen om utvikling og erfaringsoverføring gjennom regelmessige møter og fagdager.

Felles kurskat​​alog

Helseforetakene i Helse Sør-Øst har til sammen utviklet en rekke e-læringskurs. I de aller fleste tilfellene ønsker vi å dele disse kursene med andre helseregioner, kommuner, universiteter og høyskoler. Ved å klikke på lenken kommer du til en søkbar kurskatalog. Er du på utkikk etter opplæring på et bestemt felt? Søk gjerne gjennom kurskatalogen!

Logg​ inn

Følg linken over. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Brukernavnet er det samme som til Personalportalen, passordet har du laget selv.

Glemt pa​ssor​​d?

Trykk på «Glemt passord»

Velg ditt helseforetak og skriv inn ditt brukernavn.

Du vil få tilsendt en passordlenke på SMS eller til den e-postadressen du har registrert som «intern» i Personalportalen. (Dette er oftest e-postadressen du bruker på jobb).

Registrer d​​e​​g

Dette alternativet skal kun brukes av eksterne ansatte uten et arbeidsforhold i Helse Sør-Øst.

Fyll ut feltene og klikk «lagre», brukeren vil da bli opprettet og du kan logge inn.​

 

 


Sist oppdatert 17.01.2023