Teknologi og e-helse

Teknologi og e-helse har ansvaret for realisering av Helse Sør-Østs IKT-strategi, og for å koordinere og innrette investeringer i teknologi for i størst mulig grad å understøtte den ønskede utviklingen i foretaksgruppen. Dette inkluderer bruk og utvikling av teknologitjenester med mål om å heve pasientsikkerhet og kvalitet i pasientbehandlingen.

Gode IKT-løsninger er en forutsetning for å oppnå helhetlige pasientforløp og ambisjonene om pasientenes helsetjeneste. IKT er et virkemiddel som skal støtte kjernevirksomhetens mål. Gjennomføring av IKT-strategien skal bidra til fornying og standardisering av arbeidsprosesser og teknologi.

​Ansatte i avdelingen

Simensen

Rune Simensen
direktør teknologi og e-helse, leder avdelingen med underenheter og er medlem av ledergruppen i Helse Sør-Øst RHF

Enheter under teknologi og e-helse

• E-helse

.

• IKT-koordinering

IKT-koordinering har ansvaret for koordinering av nasjonale og regionale IKT-aktiviteter i Helse Sør-Øst RHF. Enheten skal sørge for oppdrag og bestilling til Sykehuspartner HF, og på IKT-områdene til de øvrige helseforetakene. Videre har e...

• IKT-prosjektportefølje

IKT – Prosjektportefølje i Teknologi og e-helse har ansvaret for porteføljestyring, oppfølging og rapportering av den regionale IKT-porteføljen, inkludert de regionale programmene og prosjektene.

Fant du det du lette etter?