Ledige stillinger

Helse Sør-Øst RHF og våre helseforetak er stadig på jakt etter nye medarbeidere. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver på svært mange ulike fagområder.

Helse Sør Øst RHF er et regionalt helseforetaksom har ansvar for sykehustjenester til 2,8 millioner mennesker i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Det regionale helseforetaket har flere avdelinger som jobber både innen, helsefag, forskning og innovasjon, HR, økonomi, teknologi, jus og kommunikasjon. Det jobber om lag 160 personer i det regionale helseforetaket, som har sitt hovedkontor på Hamar. Administrerende direktør er Cathrine M. Lofthus.

Helse Sør-Øst RHF eier 11 helseforetak. Det arbeider tilsammen 77 000 medarbeidere i helseforetakene. Samlet budsjett for foretaksgruppen er omlag 77 milliarder kroner.

Er du interessert i å arbeide i spesialisthelsetjenesten?

Ledige stillinger i det regionale helseforetaket

Se ledige stillinger i Helse Sør-Øst RHF (www.webcruiter.no)

Andre ledige stillinger i Helse Sør-Øst RHF:

Direktør medisin og helsefagSenior controller IKT

Ledige stillinger i helseforetakene i Helse Sør-Øst