logo Helse Sør-Øst
vestibyle og kafé

Nytt klinikk- og protonbygg Radiumhospitalet

Kontakt

Nye Oslo universitetssykehus

Ved Nye Oslo universitetssykehus skal hele seks nye sykehusbygg gi bedre helsetjenester for Oslos befolkning, for regionen og for hele landet. Totalt 400.000 nye og mer effektive kvadratmeter med nybygg skal erstatte gamle utdaterte bygg. Planleggingen har pågått i snart 10 år, flere bygg er allerede igangsatt.
Les mer
Kollasje av 6 bygg

Aktualitetssaker

 • En byggeplass med kraner og bygninger
  5. oktober 2023
  Protonutstyret har kommet til Radiumhospitalet

  En 100 tonn tung syklotron ble torsdag ettermiddag løftet inn i det nye protonterapibygget på Radiumhospitalet. – Med syklotronen i hus er vi et stort skritt nærmere ibrukstakelse av det nye utstyret i et helt nytt bygg. Dette er starten for et helt nytt behandlingstilbud til norske kreftpasienter, sier prosjektdirektør for Nytt klinikk- og protonbygg Radiumhospitalet Pål Høylie.

 • En gruppe mennesker som går i en bygning
  25. mai 2023
  Det nye bygget på Radiumhospitalet er tett

  "Vi ser at dere gjør en flott jobb og vi takker dere for den innsatsen dere gjør, dere er med på å bygge fremtidens kreftsykehus i Oslo", sa programdirektør Dag Bøhler til de som jobber på byggeplassen, da alle var samlet til markering av et tett klinikk- og protonbygg.

 • Dronebilde over byggeplassen av nytt klinikk- og protonbygg
  24. februar 2023
  Bli med inn i nytt klinikk- og protonbygg

  De nye byggene på Radiumhospitalet har hatt synlige endringer på utsiden i det siste, men også på innsiden er det stor aktivitet, se hvordan det ser ut nå.

Sist oppdatert 16.12.2022