Hopp til innhold
logo
En persons hånd på en seng

Nyheter

- nyheter, aktuelle saker og publikasjoner

Nyheter

 • Terje Rootwelt
  1. juni 2023
  Tar ned prosjektorganisasjonen ved Sykehuset Innlandet

  Helse Sør-Øst RHF har valgt å ta ned prosjektorganisasjonen for Videreutvikling av Sykehuset Innlandet fram til det kommer en politisk avklaring. Når det kommer en avklaring, vil vi være klare til å sette i gang med prosjektarbeidet på kort varsel, sier administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, Terje Rootwelt.

 • En mann som smiler til kameraet
  31. mai 2023
  Velkommen til nye nettsider!

  Onsdag 31. mai flyttet helse-sorost.no inn på ny nasjonal plattform og med nytt design.

 • En person i rød kjole
  31. mai 2023
  Viktig satsing på psykisk helse

  30. juni ble det nye bygget for psykisk helse ved Sørlandet sykehus, Kristiansand høytidelig åpnet. Terje Rootwelt, administrerende direktør i Helse Sør-Øst trakk frem at tiltalende og funksjonelle bygg er viktige. Bygg som dette er viktige for pasientene, men også for å ivareta de ansattes kompetanse og utvikling.

 • En gruppe mennesker som går i en bygning
  25. mai 2023
  Det nye bygget på Radiumhospitalet er tett

  "Vi ser at dere gjør en flott jobb og vi takker dere for den innsatsen dere gjør, dere er med på å bygge fremtidens kreftsykehus i Oslo", sa programdirektør Dag Bøhler til de som jobber på byggeplassen, da alle var samlet til markering av et tett klinikk- og protonbygg.

 • En mann som sitter ved et skrivebord
  16. mai 2023
  Flere pasienter får hjelp gjennom brukerstyrte poliklinikker

  Brukerstyrt poliklinikk er en ny behandlingsform som sparer både pasient og sykehus for unødvendige kontrolltimer. På denne måten sikres det tilstrekkelig kapasitet til de pasientene som trenger det i fremtiden. Metoden er i dag under etablering ved syv helseforetak rundt om i landet.

 • En mann med briller
  8. mai 2023
  UiOs innovasjonspris til Kjetil Taskén

  Styret ved Universitetet i Oslo deler hvert år ut priser til vitenskapelig ansatte for fremragende innsats og resultater. Kjetil Taskén, leder av Institutt for kreftforskning ved Oslo universitetssykehus, er tildelt UiOs innovasjonspris for 2023.

 


 

Nyhetsbrev

Helse Sør-Øst RHF sender jevnlig ut et nyhetsbrev. Du kan bli abonnent og få nyhetsbrevt direkte i din e-post. Nyhetsbrevet er en samling av aktuelle saker fra det regionale helseforetaket og også fra helseforetak i vår region.
Meld deg på vårt nyhetsbrev her!
Illustrasjon
Sist oppdatert 12.01.2023
Fant du det du lette etter?